Never Be The Same

Alla inlägg under december 2012

Av Emelie - 11 december 2012 00:11

Folk tvivlar, men min datornörd är ingen pojkspoling.. han räknas som vuxen och ser mig som ett blöjbarn! ;) om folk visste det skulle dom nog inte ta honom för att "han vet inte alls vad han sysslar med". saken är den att jag litar på att han vet vad han gör och det är de viktigaste, eller?

men ändå fäller folk dumma kommentarer. "jag tror den gå att rädda" "har ni provat det där" osv osv.. egentligen vill jag bara fräsa försök få igång en hårddisk som inte startar själva! men det kan jag inte så jag har snällt förklarat allt han provade ikväll.. och han är inte klar än, han ger sig inte först han lyckas eller verkligen måste ge upp.

och ja min dator är död, vi provade två hårddiskar i min dator.. dom startade inte ens. vi provade min i hans och det gick inte bättre.. vi provade allt han kom på och många saker jag inte ens förstod och vi fick inte liv i datorn. när vi väl fick liv i hårddisken så stod det att det var nått fel på den och att den inte gick att läsas av.. den är körd och ser man inte det efter min förklaring var det synd att ni inte satt där i soffan med mig och stirra sig blint på allt han gjorde.. "Säger han att det är ett hopplöst fall, då är det kört" och det mina läsare är sant!

för att lätta på stämningen får ni se min fina gran innan alla polkagrisar kom upp :)

Av Emelie - 10 december 2012 14:25

åker till dalarna! yeeeaah!

Av Emelie - 10 december 2012 13:24

det här funkar inte, gick till bibblan för att plugga, sluta med att vi är nio pers på ett utrymme som är lika stort som mitt badrum.. trångt och jobbigt, jag kan förövrigt inte jobba nu.. livet blev jobbigt helt enkelt!

Av Emelie - 10 december 2012 08:58

hejsan i lingonskogen! sitter på min första lektion, läraren stack så kör på nått filosofliknande tills hon kommer tillbaka. Vilket vi hoppas på blir aldrig men så elak ska man väl inte vara?


har ännu inte fått veta hur de blir på torsdag men det ser "mörkt" ut.. jaja är i alla fall ledig onsdag och fredag.. duger! men gillar inte att börja 8 på torsdagar :( hur som helst, håll tummarna mellan 12.30 och 14.00 för nånstans där får jag veta om jag är ledig eller inte, fuck! vill vara ledig, vill åka till Dalarna, skolan låt mig göra det!

Av Emelie - 9 december 2012 20:24

snart är det jul, snart är det sängdags.. snart är det måndag! jag gillar inte måndagar, jag hatar dom. Men vill att de ska bli imorrn så jag vet om jag får åka till Dalarna! hoppas hoppas en massa mega mycket!

kollar just nu på ghost whisper och helgens händelse tog precis slut, granen är uppe! vi är ju inte som alla andra jag och mamma. Vi ställer upp granen tidigt och tar ner den efter jul. ja inge mer för nu :)

Av Emelie - 9 december 2012 00:19

det bästaste som finns(förutom att träffa Ida och åka till hästar) är att släppa allt och åka till mummo&ukki! bestämde mig igår för att göra det idag och hamnade hos moster som bor nära i ett par timmar! nu är mitt hår ovanligt lent och jag kan inte sluta pilla på det! men det känns bra att vara bland folk man älskar istället för västeråsvardagen där den ena är falskare än den andra.. men ja det här behövde jag, få ur mig lite och få skratta! galet skönt! synd bara att mummo åkte och jobbade :(

Av Emelie - 8 december 2012 20:55

idag är det en månad kvar, exakt, tills jag fyller 18.. det känns lite overkligt om en månad måste jag liksom bli vuxen och om över ett och ett halvt år kanske jag har jobb.. galet jag är inte liten längre.. vart tog tiden vägen?!

hur som helst hamna jag hos moster ikväll och försöker vara social, vilket jag inte orkar egentligen vill bara sova nuuuuu men nej !

kanske drar till Dalarna från och med tisdag om mor säger ja och skolan säger att jag är ledig på torsdag med! får veta på måndag morgon :) hoppas hoppas!

sista bilden är hästen jag kanske ska rida i januari och några veckor fram, Oskar heter han :)

Av Emelie - 8 december 2012 16:49

Tjenare mannen!
Jag skriver snällt lite sådär då min skoldator kom igång på mitt internet hemma, räddad för en stund. Tills den säger att den inte kan ta internetet igen.... 
Hur som helst så sitter jag och kollar på bilder på hästen jag kanske ska rida i januari och några veckor fram.. Kan säga att jag är kär, så himla maffig! håll tummarna för att det går som vi vill :)


åker till mormor idag och det är typ det roligaste som händer under min helg! På måndag får jag veta om jag är ledig Onsdag, Torsdag och fredag :D

Om mig

 
Välkommen in till mitt lilla krypin! Här kan du få läsa om allt i mitt liv, motgångar som framgångar, kaos som de bästa dagarna i mitt liv. Lämna gärna nån mening efter dig :)  

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<<
December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards